Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

Jäsenkoulutus 26. - 28.3.2020 Viking Line Mariella ON SIIRRETTY

26.3.2020 - 28.3.2020

** KOULUTUSMATKA ON SIIRRETTY 24. – 26.9.2020 **

Toimi näin:

  1. Mikäli olet anonut virka-/työvapaan, ole yhteydessä työnantajaasi, voiko virka-/työvapaan perua. Perustele asiaa työnantajalle koronavirustartunnan leviämisen estämisellä. Tiedotathan esimiestäsi myös, mikäli sinulla on siirrettyyn tilaisuuteen koulutusmatka. Toimithan heti.

    Mikäli virka-/työvapaata ei peruta, ja sinulle aiheutuu ansionmenetystä, AO korvaa ansionmenetyksesi. Tarvitset tällöin ansionmenetystodistuksen. Epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä pääluottamusmieheesi tai varapuheenjohtaja Tapio Lindforsiin tapio.lindfors@redu.fi
  2. Peruuta tai siirrä mahdolliset matkaliput:

Voit siirtää matkatoimiston kautta varatut matkat uuteen ajankohtaan liitot@amexgbt.com
tai puh. 010 818 9402 (GBT American Express Global Business Travel).

Itse maksetut matkaliput: Pyri siirtämään matkalippusi koulutuksen uuteen ajankohtaan. Mikäli sinulle aiheutuu kuluja, niin korvaamme ne laskua ja kuittia vastaan.

Mikäli et saa peruttua tai muutettua lippuja, niin korvaamme ne laskua ja kuittia vastaan.

Laskulomake tulee sivuillemme viimeistään ensi viikolla. Kysymykset laskuihin ja ansionmenetykseen liittyen sekä niiden toimitus taloudenhoitaja Tarja Mäenpäälle tarja.l.maenpaa@salpaus.fi

HUOM!
Kevään koulutusristeilylle ilmoittautuneet ovat etusijalla syksyn jäsenristeilylle. Voit siis meidän puolestamme huoletta siirtää mahdollisen matkalippusi kyseiselle ajankohdalle.

AO Akatemia IV aloitusajankohta siirtyy ja alkaa syksyllä jo aikaisemmin sovittuna 6. – 7.10.20. Akatemiaan valitut ovat mukana tässä automaattisesti.

Ohje pdf-tiedostona