Ohita navigaatio

Aika olennaista 18.2.2021

Järjestö- ja viestintäpoliittiset asiat

OAJ valmistelee parhaillaan järjestörakenteen uudistamista. Tuomme keskusteluun ammatillisten toiminnan omaleimaisuuden. Kehittämisessä ovat esillä mm. jäsenyyskriteereiden laajentaminen, opiskelijaedustus päätöksenteossa sekä alue- ja paikallisyhdistysten rooli järjestötoiminnassa.

Hallituksen kokouskäytännön uudistaminen, varajäsenten ja valtuutettujen osallistaminen AO:n toimintaan

Varajäsenten aloitteesta kehitämme kokouskäytäntöjämme. Jatkossa varoilla on mahdollisuus, osallistumatta varsinaiseen päätöksentekoon, seurata hallituksen kokouksia etänä. Valmistelussa ovat myös työvaliokunnan ja varajäsenten sekä työvaliokunnan ja OAJ:n AO:laisten valtuutettujen etätapaamiset sekä hallituksen ja varajäsenten yhteinen syysseminaari.

Viestintä

Aktiivisuutemme somekanavilla on huomattu! Meille on tullut viime viikkoina useita haastattelupyyntöjä. Suosittelemme mediayhteistyöhön ja vaikuttamiseen yhdistyksemme moniosaajia.

AO:n toimintasuunnitelma 2021 toteutussuunnitelmaksi

Työvaliokunnan valmistelun pohjalta viimeistelimme vuosikokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman toteutussuunnitelmaksi.

Uutiset

Uutiset

Tavataan Educassa 2023!

25.01.2023

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.