Ohita navigaatio

AO STUDIO KOPO 29.11.2022

AO STUDIO – Koulutuspolitiikka

Jäsenyhdistystemme aktiivitoimijoille
tiistaina 29.11.2022 kello 18.00 – 19.30

Tervetuloa AO STUDIOON! Tilaisuus on kolmas vuoden kolmesta verkkotapaamisesta. Tiistaina 29.11.2022 kohderyhmänä ovat kaikki jäsenyhdistystemme aktiivitoimijat ja henkilöjäsenet. Illan aiheena on koulutuspolitiikka (KOPO).

Paikalla studiossa kanssanne keskustelemassa ovat AO:n puheenjohtajat Tuija, Tapio ja Johanna sekä AO:n KOPO-työryhmän puheenjohtaja Jaana Antila. Illan vieraina AO STUDIOssa ovat OAJ:n erityisasiantuntijat Eira Bani ja Hannele Louhelainen.

Laajennettu oppivelvollisuus kuuluu arkeemme. Haluamme kuulla, miten tässä on eri puolella Suomea edetty ja mitä uutta kuuluu oppivelvollisuusasiaan. Erityisen tärkeää uudistuksessa on seuratavaikutuksia. Toisena teemana illan aikana käsittelemme mm. Korkeakoulujen yhteinen digivisio 2030 ja muita ammattikorkeakoulua koskettavia ajankohtaisia kysymyksiä.

Illan ohjelma

  • Tervetuloa
  • OAJ:n toimikuntatyöskentely ja KOPO
  • OAJ:n eduskuntavaalitavoitteet
  • Laajennettu oppivelvollisuus ja muut ajankohtaiset koulutuspoliittiset kysymykset
  • Korkeakoulujen ajankohtaiset koulutuspoliittiset kysymykset

Toivomme Sinun pohtivan käytännön kysymyksiä liittyen koulutuspoliittisiin kysymyksiin ja poliittiseen vaikuttamiseen. Kutsu, jossa on linkki etukäteiskysymyksiin ja ilmoittautumiseen, on lähetetty yhdistysten aktiivitoimijoille 2.11.2022. Ilmoittautuminen ja kysymykset maanantaihin 21.11.2022 mennessä.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Lisää tietoa tapahtumasta …

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.