Ohita navigaatio

AO2020 koulutuspäivä peruttu!

Pohjois-Karjalan ammatilliset opettajat ry käynnisti järjestelyt ikimuistoiseen AO2020 viikonloppuun Joensuussa syksyllä 2019. Saimme nettisivun toteuttajaksi innostuneet nuoret yrittäjät ja ohjelmarunko muotoutui ihmettelevän pedagogiikan hengessä luotu tulevaisuusteema ”Hoivarobotin ohjelmoijista avaruuskapselin siistijöihin – mihin ammattiin koulutamme tulevaisuudessa?”  Mukana koulutuspäivän koostamiseen meitä oli Riverian ja Karelia AMKn osaavia kollegoja sekä ulkopuolisia luennoitsijoja. Tapahtuman markkinointi aloitettiin AO2019 koulutuspäivillä Helsingissä Pohjois-Karjalasten ksylitolikaramellien kera.

Kevään 2020 aikana kohtasimme uuden normaalin ja elokuussa esitimme AO ry hallitukselle, että perumme AO2020. AO ry hallitus päätti, että koulutuspäivä on peruttu epävarman pandemiatilanteen vuoksi. Kiitos kaikille kollegoille työpanoksesta ja nähdään AO2021 Kajaanissa 20.-21.11.2021!

AO ry vuosikokous on lauantaina 12.12.20220 Helsingissä Akavatalolla.

 

Kirsi Vartiainen
PKAO ry puheenjohtaja
AO ry hallituksen jäsen

 

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.