Ohita navigaatio

Haku käynnissä opettajien kesäkouluun!

Lähde mukaan Opettajien kesäkouluun Berliiniin 8.–13.6.2020!

OKKA-säätiö järjestää Opettajien kesäkoulu -täydennyskoulutusviikon opetus- ja kasvatusalan asiantuntijoille Berliinissä 8.–13.6.2020. Suosittu täydennyskoulutus on suunnattu kaikille opetus- ja kasvatusalan asiantuntijoille: varhaiskasvatuksen opettajille, opettajille, rehtoreille ja muissa alan asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville.

Kesäkoulun tavoitteena on lisätä tietoa Saksan koulutuspolitiikasta ja -järjestelmästä, ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista sekä kokea saksalainen kulttuuri omakohtaisesti. Oppimismenetelminä ovat asiantuntijaluennot, opettajatapaamiset sekä erilaiset tutustumiskäynnit. Kesäkoulu mahdollistaa myös monialaisten ja kansainvälisten yhteistyöverkostojen solmimisen. Osallistuminen ei edellytä saksan kielen taitoa, mutta osallistumismaksulla mahdollistetaan monipuolinen koulutuskokonaisuus.

Voit tutustua Opettajien kesäkoulun ohjelmaan ja hakuohjeisiin OKKA-säätiön verkkosivuilla.

Hakuaika on 22.11–16.12.2019, ja valintapäätöksistä tiedotetaan tammi-helmikuussa 2020.

Herzlich willkommen in Berlin!

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.