Ohita navigaatio

OAJ:n Uusi ura -koulutus 24.-25.3. Jyväskylässä

OAJ:n Uusi ura -koulutus kokoaa yhteen ne ammatilliset opettajat, jotka ovat aloittaneet uuden uran opettajana viiden viime vuoden aikana. Koulutus tarjoaa työelämätaitoja ja tukea työhön, samalla OAJ:n toiminta tulee tutuksi. Jyväskylässä järjestettävään koulutukseen on vielä tilaa:

24.-25.3.2023 Jyväskylä, Original Sokos Hotel Alexandra
Jyväskylän koulutuksen Ilmoittautuminen päättyy 26.02.2023

Vaikka työuraa on jo takana, on työ opettajana edelleen uutta. Uusi ura -koulutuksessa on mahdollisuus verkostoitua, saada vertaistukea, mitoittaa uudenlaista työkulttuuria ja omaksua opettajan työn lainsäädäntöä.

Koulutukseen voivat osallistua kaikkialta Suomesta uuden uran opettajana aloittaneet ammatillisen toisen asteen, ammattikorkeakoulun, taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön opettajat, jotka ovat OAJ:n jäseniä.

Koulutuksia vetävät Uusi ura -kouluttajat ovat itsekin ammatillisen opettajauransa alkupuolella. Uusi ura -koulutus on ilmainen sisältäen matkakulut, päivärahat, majoituksen ja ateriat. Kurssi on kaksipäiväinen, perjantaiaamusta lauantai-iltapäivään. OAJ korvaa mahdollisen ansionmenetyksen perjantailta.

Osallistuminen ja ansiomenetyksen korvaaminen edellyttävät paikallaoloa koko koulutuksen ajan. Uusi ura- koulutukseen voi osallistua vain kerran.

Ilmoittautuminen:

  • Kirjaudu jäsentunnuksillasi osoitteeseen tapahtumat.oaj.fi
  • Valitse listalta Uusi ura -koulutus ja täydennä tietosi
  • Mainitse ilmoittautumisen lisätietoja -kohdassa, jos olet liittynyt OAJ:hin, mutta jäsensivuilla lomakettasi ei ole vielä käsitelty tai jos olet vielä SOOLin jäsen
  • Muista lopuksi vielä painaa ilmoittaudu painiketta

Jyväskylän koulutuksen Ilmoittautuminen päättyy 26.02.2023

Lisätietoja: oaj.fi/jäsenyys/oaj-kouluttaa tai Mari Yli-Olli s-posti mari.yli-olli@oaj.fi p. 0207489620

Uutiset

Uutiset

Aika Olennaista 12.2.2024

13.02.2024

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.