Ohita navigaatio

On aika toivottaa hyvää joulua

On aika toivottaa hyvää joulua. Vaikka korona on edelleen keskuudessamme, on jo lupa viettää joulua perheen ja läheisten kanssa. Pitäkäämme itsestämme huolta ja vahvistakaamme voimavarojamme.

On ollut palkitsevaa toimia ihan vaan ”normaalisti”

Toiminnassamme olemme voineet palata lähitapaamisiin ja -koulutuksiin. On ollut palkitsevaa toimia ihan vaan ”normaalisti”. Keskustelu ja vuorovaikutus kasvokkain on luontevampi ja tuloksellisempi tapa toimia. Vaikuttamis- ja sidosryhmätyö jatkuvat erityisesti kevään eduskuntavaaleihin liittyen.

Työtaistelu ja lakot vahvistivat yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä

Vuosikymmenten jälkeen OAJ osallistui työtaistelutoimiin ja useat meistä olivat ensimmäistä kertaa keväällä 2022 lakossa. Työtaistelu ja lakot vahvistivat yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä. Sopimusrintamalla päästiin maaliin elokuussa.

Kesän kynnyksellä aloitti uusi OAJ:n valtuusto, joka valitsi järjestölle hallituksen ja uuden puheenjohtajan, Katarina Murron. Voitte tavata OAJ:n puheenjohtajaa hänen alueyhdistysten kenttäkierroksellaan. Toivomme AO:laisten aktiivista osallistumista näihin tapahtumiin.

Tiimi- ja työryhmätyöskentely ovat vahvuutemme

Yhdistyksemme uudet toimintamallit ovat vakiintuneet käyttöön. Tiimi- ja työryhmätyöskentely ovat vahvuutemme. Kehitämme edelleen hallituksen yhteistyötä ja työskentelytapoja näistä lähtökohdista.

Tulevana vuonna meillä on paljon paikallisia edunvalvonnan koulutustilaisuuksia ympäri Suomen. Olemme mukana kaikissa tapahtumissa – Nähdään ja käydään keskustelua!

Nyt on aika rauhoittua ja viettää aikaa läheisten kanssa.

 

Rauhallista joulun aikaa meille kaikille!

AO:n puheenjohtajisto Tuija, Tapio ja Johanna

Yhdistyksemme

vaikuttaa ammatillisen koulutuksen sisällön ja aseman kehittämiseen sekä toimii ammatillisen opetusalan työolosuhteiden ja -hyvinvoinnin edistämiseksi yhteistyössä OAJ:n kanssa.